Sobota, 13.10.2018

V Športni park prihaja Drava

Po dveh napornih gostovanjih, je tokrat na sporedu spet domača tekma. Tokrat proti ptujski Dravi.

Beltinci so na prvem od zadnjih dveh gostovanj uspeli iztržili točko na težki in pomembni tekmi v Vipolžah proti Brdom, prejšnji konec tedna pa so na srečanju v Sežani morali priznati premoč Taboru, ki je slavil z 3:0. Po štirih tekmah brez zmage, so Žuti odločeni prekiniti črni niz.

Tudi Drava ima za sabo slabo serijo rezultatov. Pred začetkom sezone so odkrito napovedali napad na sam vrh lestvice in po prvih treh tekmah jim je tudi zelo dobro kazalo, toda potem se je forma začela obračati. Slabi rezulati so po 7. krogih odnesli Simona Sešlarja, vendar tudi menjava trenerja ni pomagala. Brž navečje razočaranje v taboru Drave je bil poraz v prejšnjem krogu na domačem igrišču proti zadnje uvrščenim Brdom.

V nedeljo lahko pričakujemo zanimivo in odprto srečanje v Športnem parku, kjer bosta obe ekipi iskali zmago za prekinitev črnega niza. Žuti rabijo točke, da se oddaljijo od mest za izpad, Drava za ponoven priključek na vrh.

Vabimo vas, da se tekme udeležite v čim večjem številu in fantom pomagate v borbi za nove točke. Tekma se bo tokrat izjemoma začela že ob 13:00 uri.