Nedelja, 23.09.2018

Minuli teden brez oddanih točk

Ta teden so mlajše selekcije, ki tekmujejo v ligah MNZ Murska Sobota končale s 100% izkupičkom

S tekmami so začeli člani selekcije U-13 ki so v tem tednu odigrali kar 2 tekmi. Najprej zaostalo tekmo z ekipo ŽNK Pomurja.

Kljub premoči v prvem polčasu, 2 prečkah in nekaj obrambah vratarke je fantom v drugem polčasu le uspelo zadeti. Po podaji Lana Somija je zadel Klemen Zver, na 2:0 je po samostojni akciji povišal Samir Šarkezi končni izid pa je postavil Bači Tim. Nato je omenjena selekcija še odigrala tekmo proti ekipi NK Slatine, katera je bila registrirana z izidom 0:3 v korist naše ekipe, saj je za domačo ekipo nastopilo nekaj igralcev starejših od 13 let.

Selekcija U-15 je odigrala proti ekipi NŠ Mura 2 in zabeležila novo zmago z rezultatom 6:4. Tekma je bila polna preobratov,saj je naša ekipa proti mlajšim in trdoživim nasprotnikom že zaostajala za dva gola,na koncu pa vseeno strla odpor Murašev.

Strelci za našo ekipo: Legen Žiga 3x, Zadravec Tjan 2x, Mlinarič Martin 1x

V četrtek so v tekmi 5. kroga igralci selekcije U-17 gostovali ekipo iz Ljutomera. V napeti tekmi so kljub vodstvu ob polčasu 2:0 naši igralci v nadaljevanju popustili, dovolili gostom da so izenačili, a so beltinčari vseeno prišli do zmage z izidom 3:2. Za domačo ekipo so zadeli Žiga Legen, Žan Kocet in Tomas Mertük.

Kot zadnji ta teden so včeraj odigrali tekmo mladinci naše nogometne šole. V gosteh so premagali NK Čardo z izidom 2:3. Strelci za našo ekipo so bili Kasalo Lukas, Horvat Rok in Žiga Hartman.

Čestitke vsem igralcem ter trenerjem!