Četrtek, 13.09.2018

Naslednja postaja: Radomlje

Po odlični predstavi ter prepričljivi zmagi nad Ilirijo, ko so Žuti prve točke zabeležili tudi na domačem terenu, se tokrat odpravljajo v Radomlje.

Obe ekipi bosta tokrat naskakovali svojo tretjo zaporedno zmago. Žuti se v Radomlje odpravljajo na krilih zmage iz preteklega kroga, ko so s 5:1 odpravili ljubljansko Illirijo in se zavihteli na visoko 5. mesto. Prepričljiva in atraktivna igra, predvsem v drugem polčasu, je dobra popotnica za tokratno zelo težko gostovanje, kjer Žuti tudi napovedujejo borbo za zmago.
Dve mesti nižje na prvenstveni lestvici se nahaja tokratni nasprotnik, ki je v prejšnjem krogu tako kot Žuti, zabeležil drugo zaporedno zmago. Radomlje so v Vipolžah proti ekipi Brd zmagale z rezultatom 1:3. V zadnjih dveh tekmah so skupaj dosegli kar 8 zadetkov. Največja nevarnost za beltinska vrata bo zagotovo Anel Hajrić, ki je s petimi goli najboljši strelec pri domačih.

Kaznovanih v obeh taborih ni. Zlatko Gabor bo tokrat na razpolago imel skoraj celoten igralski kader. Manjkal bo Rok Kotnik, počasi pa se po poškodbi vrača Samo Žalik, ki je v prejšnjem krogu že bil v kadru, vendar še čaka na prve minute v Drugi ligi.

Nadejamo se zelo zanimivega dvoboja. Radomlje so na domačem terenu zaenkrat še neporažene, istovelja za Beltince v gosteh. Tekma se bo začela v soboto ob 16:00 uri.

Beltinske navijače, ki so naš 12. igralec, vabimo v čim večjem številu v Radomlje pri Domžalah, da nam pomagajo do novh točk. Skupaj smo močnejši!

FOTO: Aleš Cipot / Vestnik