Sobota, 08.09.2018

Za mlajšimi selekcijami uspešen teden

Ta teden so bile na delu kar 4 selekcije...

Za našimi mlajšimi selekcijami je pester tekmovalni teden.

Pa pojdimo lepo po vrsti.

V ponedeljek je tekmo 2. kroga lige U-15 odigrala selekcija ND Aluvar Gančani - Beltinci. Ekipo NK Veržeja so premagali z rezultatom 3:0. Fantje so prikazali lepo in borbeno igro in se na koncu veselili zaslužene zmage v novih dresih. Strelca za domačo ekipo sta bila Rok Hozjan 2x in Nejc Horvat 1x .

V torek je selekcija U-13 ND Ižakovci - Beltinci odigrala prijateljsko tekmo proti ekipi NK Črensovec, in zmagala z izidom 2:3. Omenjena selekcija, ki trenira pod vodstvom Sušec Matjaža je v četrtek, v prvem krogu lige U-13 v gosteh premagala ekipo iz Bakovec z rezultatom 5:0. Fantje so prikazali borbeno in prepričljivo igro. Mrežo Bakovec je trikrat zadel Klemen Zver in dvakrat Luka Jerebic.

Ekipa U13 je nastopala v naslednji postavi: Luka Hoj Kolar, Luka Sabo, Lan Somi, Kavaš Blaž, Rok Jerebic, Amadej Bagari, Majcen Tijan, Žiga Zver, Luka Jerebic, Klemen Zver, Lan Kohek in Nino Bico pod taktirko trenerja Matjaža Sušec.

V petek so tekmo 3. kroga lige U-17 odigrali kadeti. V Bakovci so premagali tamkajšnjo selekcijo z izidom 3:6 (1:6). Po medlem začetku, so kljub prevladi na igrišču, prejeli zadetek za 1:0, nato pa se je odprlo tudi v napadu in že v 1. polčasu dosegli 6 zadetkov.

V nadaljevanju je priložnost dobilo še ostalih 7 igralcev. Beltinčari so v nadaljevanju zapravili še nekaj priložnosti, domačini pa so uspeli gostujočo mrežo zadeti 2x.

Za beltinčare so zadeli: Rok H., Žiga L., Jan Z., Tomas M., Žan K., Marko B.

Kot zadnji ta teden so bili na igrišču aktivni člani mladinske selekcije, ki so v 2.krogu gostovali pri ekipi Slatine.

Beltinčari so ob polčasu zaostajali z izidom 2:1, ampak so do konca tekme uspeli 2x zadeti, in kljub 2 izključenima igralcema uspeli zmagati. Zadetke so dosegle: Adamo B., Anže L. in Žiga H.

Čestitke igralcem vseh selekcij, prav tako tudi trenerjem Matjažu, Boštjanu, Roku in Mariu!