Četrtek, 26.07.2018

Priprave gredo h koncu

Za Žute so letošnje poletne priprave nekoliko drugačne od prejšnjih let. Tokrat se pripravljajo na premierno sezono v Drugi ligi, zato so treningi intenzivnejši, pogoji za delo na višji ravni, prav tako se je povečal kader.

Naši igralci bodo kmalu vstopili v zadnji teden priprav na drugoligaško tekmovanje. Preden se vse skupaj začne zares bodo jutri (v petek) odigrali še generalko z Bad Radkersburgom v sosednji Avstriji.

Do sedaj so bile priprave uspešne, Žuti so odigrali pet pripravljalnih tekem, na treh slavili, dve pa proti kakovostnejšima tekmecema izgubili. Četa Zlatka Gaborja je trenirala dvakrat dnevno čez teden, dopoldan in popoldan, igralci so prihajali na treninge kadar niso imeli službenih obveznosti. Tekom samih priprav sta se s poškodbama ubadala predvsem Pavel in Ciglarič, toda tudi ona dva sta že odigrala prve minute na prijateljskih tekmah.

Izidi pripravljalnih tekem:

Beltinci - Mura 0:2

Beltinci - Al Arabi 0:8

Serdica - Beltinci 0:8
Strelci: 3x Tkalec, Balažic, Šumak, Kasalo, Kristl, Žalik

Turnišče - Beltinci 0:4
Strelca: 2x Kristl, 2x Ciglarič

Odranci - Beltinci 0:2
Strelca: Mauko, Tkalec

V pripravah na sezono 2018/19 je dobilo priložnost za dokazovanje na igrišču 24 igralcev: Vöröš, Zver, Serec, Pavel, Kosi, Hartman J., Hartman Ž., Bertalanič, Apatič, Kotnik, Žerdin, Šumak, Kristl, Ropoša, Trstenjak, Kuzma, Balažic, Raduha, Maučec, Kasalo, Tkalec, Mauko, Žalik in Ciglarič.

Sicer pa vas že sedaj vljudno vabimo na prvo tekmo Žutih v 2.SNL. V soboto, 4.8. se bodo v Biljah pomerili s tamkajšnjim prav tako novincem v Drugi ligi. Za navijače smo poskrbeli tudi z organiziranim prevozom. Prijavite se lahko do torka 31.7. do 18:00 ure na telefonski številki 051 659 805 (g. Janez Breznik). Pobira se akontacija 20€. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.