Ponedeljek, 11.06.2018

Prvi dve okrepitvi

Čeprav se je sezona pred kratkim končala, pa imajo naše pisarne polne roke dela. Strokovni štab že išče novince, ki bodo klubu pomagali ob uvrstitvi v 2.SNL. Nova člana sta tako postala Žiga Šumak in Patrik Raduha.

Žiga Šumak (20 let) je otrok Veržeja. Tam je oddelal vse mlajše selekcije, nato pa se prvič med člani preizkusil v dresu Ljutomera. V dveh sezonah med člani je tako v tretji ligi zbral 36 nastopov in se trikrat vpisal med strelce. Nazadnje prav v zadnjem prvenstvenem krogu, ko se je Ljutomer pomeril s Turniščem.

Patrik Raduha (28 let) je znan obraz prekmurskega nogometa. Svojo nogometno pot je kot nadarjen mladinec začel pri Odrancih in Mariboru, nato pa se med člani prvič preizkusil v dresu lendavske Nafte in zbral 38 nastopov v Prvi ligi. Za tem ga je pot vodila v Odrance, kjer je osvojil naslov prvaka v tretji ligi in se po sezoni pridružil Muri. Po kratki avanturi na Fazaneriji se je spet vrnil v Odrance, kjer je bil letos v življenski formi. Kot centralni vezist se je v tej sezoni kar 19-krat vpisal med strelce in sezono končal kot drugi strelec lige.

Obema novincema voščimo dobrodošlico in obilo uspehov v žutem dresu!