Petek, 01.06.2018

Cilj je jasen: Zmagati kvalifikacije

Pred jutrišnjo kvalifikacijsko tekmo so svoja pričakovanja z nami delili Jernej Trstenjak, Denis Vöröš ter Luka Ciglarič.

"Pred nami je kvalifikacijska preizkušnja, katera je prišla kot nagrada za trdo ekipno delo skozi celotno sezono. Žreb je določil našega nasprotnika, prvaka iz 3. SNL center. To je postala ekipa iz Bleda, s katero se prvič srečujemo. Zavedamo se svoje naloge, zmagati kvalifikacije in dokazati, da nam s skupnimi močmi lahko uspe priti ligo višje. Zato vas vabim, navijači, da nas v soboto, pridete vzpodbujat na tej, zelo pomembni tekmi. Vaša vzpodbuda nam lahko da dodatno moč, da iztržimo čim boljši rezultat, pred povratnim srečanjem, ki nas čaka že prihodnji teden."

Jernej Trstenjak


"Za nami je še ena izvrstna sezona kronana z naslovom, v kvalifikacijah se bomo borili na nož, še prej pa nas čaka težka tekma s Polano. Zahvalil bi se vsem navijačem, podpornikom in ljudjem, ki pomagajo v klubu, da smo z njihovo pomočjo lahko postali prvaki. Z ekipo sem že 8 let in moštvo vsako leto bolj napreduje, odlično sodelujemo na terenu, ne manjka nam niti smeha v slačilnici. Ekipa je s trdim delom zaslužila naslov prvaka pred zadnjim krogom."

Denis Vöröš


"S prihodom Zlatka Gaborja je bilo veliko taktičnih sprememb, ki so prinesle pozitivne rezultate. S trenerjem smo zelo veliko pridobili, vendar sem mnenja, da še lahko veliko dodamo. Menim, da še imamo prostor za boljše igre, saj imamo zelo dobro kvaliteto v ekipi. Občutki so bili res neverjetni, sprva se sploh nisem zavedal, da se to lahko zgodi, saj smo zaostajali že 8 točk za vodilnimi. Vendar smo verjeli, da nam bo uspelo, če bomo dihali en za drugega, da moramo v najtežjih trenutkih stopiti še bolj skupaj in to nam je tudi uspelo. Zelo sem zadovoljen z ekipo, z vodstvom, s trenerjem, saj nam je to uspelo s skupnimi močmi, ko smo bili skoroaj že v nemogočem položaju. Moje želja je seveda jasna. Zmagati kvalifikacije in dokazati, da smo sposobni igrati rang višje. To bi bila pika na i letošnje sezone. V Beltincih sem sedaj prvo leto in moram povedati, da sem zelo zadovoljen. Beltinci so postali moj drugi dom, tu sem se začel počutiti domače. Okolje, vas, ljudje so zares super. Moja želja je, da še naprej osvajam lovorike v dresu Beltinec."

Luka Ciglarič