Petek, 04.05.2018

Določen datum za nadaljevalnje prekinjene tekme

Organizator tekmovanja je določil datum, ko bo tekma, ki je bila v sredo prekinjena zaradi neurja, odigrana do konca. Preostalih 16 minut tekme bo odigranih v sredo 16.5. ob 18:00 uri.

V sredo, ko je bil odigran zaostali 15. krog prvenstva, je tekma med Lušt Beltinci in Gradom prekinjena zaradi močnega naliva s točo. Tekma je prekinjena v 74. minuti pri neodločenemu rezultatu 1:1. Po četrt ure čakanja, je sodniška trojka dokončno odločila, da tekme zaradi močnega deževja in stoječe vode na igrišču ni moč nadaljevati.

Organizator temovanja MNZ Lendava je danes določil, da se bo tekma nadaljevala 16.5. ob 18:00 uri v Športnem parku. Vstop bo prost.

Z morebitno zmago, bi se lahko Žuti trdno zasidrali na prvem mestu. Zaradi ponovnega poraza Odrancev, tokrat na Kuzmi proti Tromejniku, se je na drugo mesto prebila Polana, ki zaostaja 1 točko za Beltinci, ki imajo tekmo manj. Toda prej bosta odigrani še tekmi 23. in 24. kroga. Najprej to soboto proti Črenšovcem v gosteh, nato pa naslednjo nedeljo v Športnem parku proti Čardi. Vmes pa bo še odigrana pokalna tekma proti Muri. Pred zaključkom prvenstva nas torej čaka nabit urnik.

Vse navijače vabimo, da se omenjinh tekem udeležijo v čim večjem številu.