Sobota, 30.09.2017

Danes v Radence

Naša ekipa je po šestih krogih takoj pod vrhom razpredelnice, edini manjši kiks si je privoščila to sredo, ki je proti Ljutomeru osvojila le točko, čeprav je dolgo kazalo na vse tri.

Pester teden s kar tremi tekmami se bliza h koncu, oz. se bo končal danes. V sedmem krogu nas čaka gostovanje pri novincu v ligi, Slatini iz Radenec. Ekipi sta se pred leti merile tri sezone zapored v 1. medobčinski nogometni ligi, zatem pa sta med seboj igrali še v pokalu MNZ. Žuti so na vseh medsebojnih tekmah skupaj uspešnejši, saj so dobili pet tekem, naši nasprotniki pa dve. Toda zgodovina je eno, sedanjost pa drugo. Danes se bosta ekipi premierno obračunali v tretji ligi, v kateri igra Slatina prvič.

Današnji domačini so v sezono krenili slabo, nanizali kar štiri poraze, sedaj pa formo stopnjujejo. Najprej so ugnali Rakičan, prejšnji teden pa še Bogojino in sedaj zasedajo deveto mesto s šestimi točkami. Slatina se bo v obračun podala z vsemi igralci, pri naših bo manjkal v sredo izključeni Nino Bertalanič.

Tekma se bo pričela danes ob 16. uri v ŠRC Slatina v Radencih. Vabljeni na pomembno gostovanje za naše fante, ki bi z zmago lahko vsaj za trenutek prevzeli tudi prvo mesto.