Sobota, 23.09.2017

Na Hotizo smo maksimalno pripravljeni

Pred varovanci Ferija Cifra je zelo težak teden, saj se bodo v prihajajočih sedmih dneh merili na kar treh srečanjih. Prvo prihaja že jutri, ko v Športni park prihaja petouvrščena ekipa prvenstva.

Tretjeligaški nogomet se za naše fante vrača po dveh tednih, saj prejšnjo nedeljo tekme z Ljutomerom zaradi razmočenega igrišča ni bilo. Tokrat v Športni park prihaja Hotiza, ki velja za izredno težkega nasprotnika, to smo izkusili že lani, ko so bili v Beltincih boljši s kar 2:4. Toda tokrat je vse skupaj drugače, naši so v zmagoviti formi vse od začetka sezone in so še naprej na vrhu lestvice. Višje je le Polana, ki pa ima odigrano tudi tekmo več, naši bodo tisto zaostalo tekmo proti Ljutomeru odigrali to sredo, prav tako v Športnem parku.

Beltinci in Hotiza sta se do sedaj pomerila štirikrat, vsaka od ekip je vknjižila po dve zmagi, ob tem pa je zanimivo, da je na vseh medsebojnih srečanjih slavila gostujoča ekipa. V Beltincih torej za zdaj Žuti niso osvojili še nobene točke proti Hotizi, upajmo, da se to tokrat spremeni. Kaznovanih igralcev ni, srečanje bodo sodili Armando Šorli, Primož Perger in Elmedin Dedić.

Pred začetkom šestega kroga pa smo se pogovarjali tudi z našim drugim najboljšim strelcem in prvim asistentom Luko Ciglaričem, ki je razkril, da je pred ekipo izredno zahteven tekmec, a je želja in cilj osvojiti vseh devetih točk:

"Pred nami je zahtevnih 7 dni. Tri tekme v enem tednu pomeni, da sedaj pride do izraza fizična in psihična pripravljenost. Treniramo zelo dobro iz tedna v teden, pričakovanja ekipe, pa so enaka kot pred vsako tekmo. Cilj je zmaga in nabiranje maksimalno število točk na vsaki tekmi. Hotiza bo zelo zahteven nasprotnik, veljajo za trdo in učinkovito ekipo. Imajo posameznike, ki lahko odločijo tekmo z eno potezo, vendar smo na njih maksimalno pripravljeni, tako kot na vsakega nasprotnika. Zavedati se moramo, da so takšne tekme najzahtevnejše, vendar z dobrim pristopom in trudom se vse poplača. Nadejam se dobre tekme ter seveda na pozitiven rezultat v našo korist."

Vljudno vas vabimo, da se udeležite obeh prihajajočih domačih tekem in pomagate našim fantom do pomembnih točk.

Razpored vseh tekem tega kroga:

Avto Rajh Ljutomer - Odranci (danes)

Radgona - Črenšovci (danes)

Lušt Beltinci - Hotiza (jutri)

Polana - Čarda (jutri)

Grad - Turnišče (jutri)

Bogojina - Slatina (jutri)

Rakičan - Tromejnik (jutri)