Torek, 29.08.2017

Tudi iz Grada s tremi točkami

Žuti se iz zahtevnega gostovanja, kljub ne najboljši predstavi, vračajo s pomembnimi tremi točkami, ki jih ohranjajo na vrhu prvenstvene razpredelnice.

NK GRAD - LUŠT BELTINCI 1:2 (0:0)

Goli: Szabolcs (68.); Ciglarič (48.), Ropoša (73.)

Prva postava: Vöröš; Šnajder, Kosi, Bertalanič, Kotnik; Hartman J., Legen, Trstenjak, Kristl, Ciglarič; Mauko. Na klopi: Zver, Virag, Hartman Ž., Ropoša, Pavel, Apatič in Tkalec, manjkali so Lešnik, Krajnc in Smodiš.

Na Goričkem, kjer se je v lepem vremenu zbralo 180 gledalcev v prvem polčasu nismo videli zadetkov. Feri Cifer se je glede na prejšnjo tekmo proti Radgoni tokrat odločil za nekaj sprememb. Tekmo so začeli Kotnik, Hartman J. in Legen, ki so v prvem krogu v igro vstopili s klopi, med rezervisti je bil tokrat tudi Ropoša, ki je manjkal na uvodu v sezono.

V prvem polčasu so bili Žuti napadalnejši, imeli so pobudo, a pravil priložnosti za gol ni bilo. Že takoj po odmoru sta v igro vstopila Tkalec in Ropoša in nekoliko prebudila igro. Že v 48. minuti je padel zadetek, uspešen je bil Luka Ciglarič, ki je sedaj s tremi zadetki na vrhu lestvice strelcev. Domači so uspeli izenačiti po napaki v gostujoči zasedbi prek Szabolcsa. Kljub ne najboljši predstavi in številnim napakam so Žuti le uspeli zadeti še drugič in prišli do zmage 1:2, zadel je Rok Ropoša.

Naslednja tekma čaka Žute v soboto ob 17. uri v Športnem parku proti zadnjeuvrščeni ekipi NK Rakičanu. Le nekaj dni po tem obračunu sledi še osminafinala pokala MNZ Murska Sobota proti Tromejniku. Že sedaj vabljeni na obe srečanji!