Torek, 18.07.2017

Še zadnje spremembe v igralskem kadru

Igralski kader za prihajajočo sezono dobiva še zadnje obrise. Ekipi se je tudi uradno pridružil Tilen Lešnik. Na tekmi proti Muri bo še zadnjič v karieri med vratnice stopil Stanislav Kuzma.

Lešnik, ki je zadnje tedne treniral v Športnem parku, pretekli vikend pa tudi zaigral na turnirju Občine Odranci, je s svojimi predstavami prepričal trenerja Cifra. Gre za 21 letnega branilca, ki je svojo kariero začel v mlajših selekcijah Maribora, v članskih vrstah pa je igral za Zavrč, Dravinjo, Rudar iz Velenja, nazadnje pa je bil član Veržeja.

Pred začetkom sezone pa smo nažalost ostali brez pomembnega člana obrambne linije. Zaradi poškodbe mišice bo do nadalnjega odsoten Uroš Krajnc. Želimu mu čimprejše okrevanje.

Poslavlja pa se tudi se legenda! 16 sezon v Prvi ligi, državni naslov in kar 129 prvenstvenih nastopov v dresu Beltincev. Debitiral je leta 1993, poslovil se bo leta 2017, oboje v žutem dresu. Kdo drug kot Stanislav Kuzma.

Še zadnjič bo stopil med vratnici v finalu pokala MNZ proti murskosoboški Muri, ki bo odigrana v nedeljo 30. julija v Športnem parku. Vse navijače vabimo, da se udeležijo tekme, na kateri se bo Stane poslovil z nogometnih zelenic.