Četrtek, 06.06.2013

V soboto vsi v športni park!

V soboto nas v športnem parku čaka prava nogometna poslastica. Derbi med Beltinci in Odranci, ki bo tokrat imel še večji tekmovalni naboj. Za obe ekipi bo to nedvomno najpomembnejša tekma sezone, ki bo neposredno odločala o končnem drugem mestu na lestvici.

Sosedski derbiji so vedno nekaj posebnega. Tokrat bo derbi še bolj pomemben za obe ekipi, saj gre prav tako za sosede na lestvici. Točkovna razlika med drugo uvrščenimi Beltinci in tretje uvrščenimi Odranci je zgolj 2 točki.

Obe ekipi sta tudi v izjemni formi. Gostje iz Odranec so se po slabem začetku spomladanskega dela sezone pobrali in nanizali niz sedmih zaporednih zmag, ki ga nedvomno hočejo nadaljevati tudi na tej tekmi, ter se povzpeti na končno drugo mesto na lestvici. Vendar to bo vse prej kot lahka naloga. Naši nogometaši, ki skozi celotno sezono kažejo konstantnost, so se v zadnjih krogih po odličnih predstavah uspeli približati prvemu mestu na zgolj tri točke zaostanka. Z zmago proti Odrancem, bi si zagotovili najmanj končno drugo mesto, hkrati pa ohranili še tudi možnosti za naslov prvaka.

Nedvomno se nam obeta zanimiva tekma. Zato v soboto ob 17:30 vsi v športni park!