Ponedeljek, 13.05.2013

Visoka zmaga nad Slovensko Bistrico

Beltinski nogometaši so v 21. krogu prepričljivo premagali ekipo Slovenske Bistrice. Gledalci so videli odlično predstavo in kar sedem golov.

V športnem parku Beltinci, se je zbralo približno 350 ljubiteljev nogometa, ki je videlo prepričljivo zmago naših nogometašev. Beltinčani so takoj od prve minute prevzeli pobudo na igrišču in si pripravili nekaj obetavnih priložnosti. V eni izmed teh so uspeli zadeti, vendar je glavni sodnik zadetek zaradi nedovoljenega položaja razveljavil. V 10. minuti je nato zadel Zelko, po podaji s kota. Po prejetem zadetku so se prebudili gostje, ki so po napaki beltinske obrambe skorajda prišli do izenačenja, vendar jim je to preprečila vratnica. Do izenačenja so prišli v 26. minuti, ko je zadel Janžič. Po prejetem zadetku so beltinčani nato spet pritisnili na plin in goste potisnili na svojo polovico. To se je obrestovali v v 39. minuti, ko je Zelko je iz roba kazenskega prostora lepo podal v prazen prostor do Kovača, ki je z kakih desetih metrov natančno meril v desni spodnji kot gostujočega vratarja. Rezultat so povišali še v 41. minuti, ko je zadel Tkalec.

Na začetku drugega polčasa smo videli lepo odprto igro in nekaj priložnosti na obeh straneh. V 62. minuti je eden izmed gostujočih igralcev v kazenskem prostoru nepravilno zaustavil Kovača, ki je nato sam iz bele točke povišal na 4:1. Po tem so domači igralci malce popustili, kar so gosti kaznovali v 67. minuti. Po izgubljeni žogi Pejnoviča na gostujoči polovici, so gostje izvedli hiter protinapad iz znižali rezultat na 4:2. Strelec je bil še drugič Janžič. Po tem zadetku, so gostje prevzeli pobudo, vendar več kot nekaj polpriložnosti si niso uspeli pripraviti. Vse upe je v 85. minuti pokopal Tkalec, ko mu je po lepo izvedeni akciji v kazenski prostor z desne strani podal Šeruga.

Čestitke ekipi za odlično odigrano tekmo.