Sobota, 08.04.2017

V goste prihaja Turnišče

Po dveh težkih gostovanjih, s katerih smo se vrnili praznih rok, se prvenstvo spet vrača v Športni park Beltinci. Naš tokratni nasprotnik bo osmouvrščeno Turnišče.

Žuti so pred domačim občinstvom odločni popraviti slab vtis iz prvih treh tekem. Beltinci se na obračun odpravljajo z ničlami v uvodu v drugi del sezone, medtem, ko so Turniščani zablesteli predvsem na zadnji tekmi in premagali drugouvrščeno Nafto 1903, zadel je Mitja Šemen.

Beltinci so po porazu na Kuzmi padli še mesto nižje in sedaj zasedajo četrto s tremi točkami zaostanka za Odranci in osmimi za vrhom tabele, kjer sta Mura in Nafta, slednja se bosta v tem krogu pomerila med sabo, kar pomeni, da je pred Žutimi lepa priložnost, da se spet približajo mestom, ki vodijo v 2. SNL. Turnišče trenutno zaseda osmo mesto, z 14 točkami zaostanka za Beltinci. naj še omenimo, da sta se ekipi v zgodovini doslej pomerili že sedemkrat, vedno so slavili Žuti.

Kaznovanih ni, bodo pa morali biti Krajnc, Mauko, Smodiš in Tkalec pozorni, saj bi ob morebitnem rumenem kartonu manjkali na derbiju proti Muri. Za goste bo tokrat v kadru tudi Aljoša Gregorec, še jeseni član napše zasedbe. Obračun bodo sodili Roman Glažar, Boštjan Bezjak in Nejc Barovič, delegat bo Boris Jeneš. Vljudno vabljeni na srečanje, fantje tudi tokrat rabijo podporo, ki jih lahko ponese do prve spomladanske zmage!

Ostali obračuni v 18. krogu:

Ljutomer - Tromejnik (sobota, 16:00)

Nafta 1903 - Mura (sobota, 19:00)

Rakičan - Križevci (nedelja, 10:30)

Grad - Odranci (nedelja, 16:00)

Polana - Hotiza (nedelja, 16:00)

Čarda - Bogojina (nedelja, 16:00)