Nedelja, 26.03.2017

Sklonjenih glav tudi iz Ljutomera

Žuti še naprej ostajajo brez točk to pomlad. Tokrat so bili z 1:0 boljši Ljutomerčani.

Po porazu z Nafto, so fantje, kljub odsotnosti kaznovanih Kosija in Kristla, ter poškodovanih Botjaka in Pavla, ciljali na zmago v Prlekiji, toda domov so se vrnili brez točk. Feri Cifer je ob manjkajočih igralcih bil primoran nekoliko spremeniti postavo, začeli so Kuzma, Krajnc, Hartman, Apatič, Kotnik, Vok, Ropoša, Smodiš, Tkalec, Mauko in Dugonjič. Na klopi so bili tokrat le Vöröš, Hartman Ž., Tkalec M. in Breznik.

Beltinci so v dvoboj stopili ofenzivno in domače stisnili na njihovo polovico, kljub temu pa si niso uspeli priigrati kakšne priložnosti za gol. Že v 13. minuti je nastopila nova težava, saj je močan udarec prejel Jernej Tkalec (obračun je bil nekaj minut zaustavljen), ki tekme ni mogel nadaljevati, vstopil je Breznik. Že minuto po menjavi, v 17. minuti so domači po kotu izkoristili zmedo Žutih in zadeli za 1:0, uspešen je bil Lotrič. Izid se potem ni več spremenil. Pobudo so prevzeli Žuti, toda še naprej brez pravih idej, bolj kot ne, žogo podarjali nasprotnikom, ki bi iz protinapada prek Fijavža skorajda povedli z 2:0, izkazal se je Kuzma. V nadaljevanju sta vstopila še Žiga Hartman, ki je tako vpisal svoj članski debi na uradni tekmi, in Matej Tkalec.

Žuti tako ostajajo na tretjem mestu z 33 točkami, prihodnjo nedeljo bodo skušali na tabelo dodati nove tri točke. Pred nami je še eno gostovanje, in sicer v Tromejniku.