Petek, 07.10.2016

Šov Dugonjića za dve zmagi, na vrsti je Bogojina

Z nedeljskim obračunom proti Bogojini se zaključuje tesen spored tekem. Prejšnjo nedeljo so žuti slavili v Hotizi (1:4), v sredo pa se z zmago nad Tromejnikom (3:1) uvrstili v polfinale pokala.

NK HOTIZA 1:4 LUŠT BELTINCI

Strelci: 0:1 Tkalec (7.), 0:2 Tkalec (45.), 0:3 Dugonjić (73.), 1:3 Biro (78.), 1:4 Dugonjić (86.)

Na deževno nedeljo smo se odpravili na gostovanje v Hotizo. Fantje so kljub izostanku kaznovanih Kosija in Mauka, ter razmočenega igrišča prikazali zelo dobro tekmo in slavili 1:4. V vratih je prvič v letošnjem prvenstvu od prve minute začel Denis Vöröš, ki je zamenjal poškodovanega Kuzmo. Postava: Vöröš, Jamakovič, Zlatar, Hartman, Krajnc, Botjak, Kristl, Smodiš, Ropoša, Apatič in Tkalec. V nadaljevanju so priložnost dobili tudi Kolarič, Breznik in Dugonjić. Prav slednji je v drugem polčasu dokončno odločil zmagovalca - dvakrat je zadel po protinapadu.

LUŠT BELTINCI 3:1 NK TROMEJNIK

Strelci: 1:0 Dugonjić (13.), 2:0 Dugonjić (17.), 3:0 Mauko (55.)

Tudi takoj po prvenstveni zmagi, s katero smo se zaradi spodrsljaja tekmecev dvignili na drugo mesto, ni bilo premora. Že v sredo je bila na vrsti tekma pokala MNZ, kjer nam je žreb določil Tromejnik. Trener Cifer se je odločil za nekaj sprememb v ekipi. začeli so: Vöröš, Apatič, Zlatar, Hartman, Krajnc, Botjak, Smodiš, Kristl, Ropoša, Mauko in Dugonjić. Tudi tokrat je bil zelo razpoložen letošnji novinec v ekipi Denis Dugonjić, ki je že po sedemnajtih minutah dvakrat zatresel mrežo Tromejnika, ki je na tekmo prišel z zmago nad Muro. Najprej je izkoristil napako Šaferja in žogo pospravil v daljši kot vratarja, pri drugem zadetku pa je prejel natančno podajo Mauka in žogo potisnil v prazno mrežo. V prvem polčasu je imel lepo priložnost za povišanje prednosti tudi Ropoša, ki je preigral gostujočega vrataja, nato pa zadel zunanji del mreže. V drugem polčasu je prevlado potrdil še Mauko, ki je sprejel dolgo žogo Krajnca in iz štirih metrov povišal na 3:0. Gostje so izid znižali po prekinitvi, ob prostem strelu, so bili višji v kazenskem prostoru. V drugem polčasu so igrali še: Tkalec J., Tkalec M., Kolarič in Breznik.

Težek razpored zaključujemo v nedeljo ob 15.30h, proti novincu v ligi, Bogojini. Z novopečenimi tretjeligaši smo se v uvodu sezone že pomerili v finalu pokala MNZ. Žuti so bili uspešnejši in slavili 5:0. Tudi tokrat gremo po zmago, za obstanek na vrhu lestvice. VSI NA TEKMO!

AJDE ŽUTI!