Sezona 2018/19

#121
01.10.2018 ob 00:34
!!!
ip: x.x.x.238

Pa cakajte malo, ka vij pricakuvlete od ekipe kera je prvec v 2 lige z deckami v vecini ka so nikole nej spilale vise kak v 3 lige? To je vec kak dobro tej rezultate, ce ostanemo v lige de drugo leto cista inace decke do mele ze nekaj izkusenj itd. Neven ka pa pricakuvlete 1. mesto al ka..

#122
06.10.2018 ob 21:15
traverza
ip: x.x.x.185

Drava Ptuj 1:2 Brda
Vitanest Bilje 2:2 Nafta 1903

V spodnjon deli se zača lestvica gostiti. Vutro bi super bilau či bi točko potegnili, naslednji vikend je pa čistak realno dobiti vse trij pike proti Dravi. Sploj glede na njuvo trenutno formo.

Pokažimo ka si zaslužimo drugo ligo!

#123
07.10.2018 ob 20:15
az
ip: x.x.x.132

Samo štenkarite eni. Da je pa zmaga te pa cejli tjeden nega nikšega komentara.
Sežana cilja na vrh, mi pa na obstanek. Razlika v kvaliteti pač je. Dečki so se borijli in so pač zgubili. Nede konec sveta.
Trbej zaj zmagati tekme kere pridejo, proti neposrednin kokurenton.

Eni ekipi stojimo ob strani neglede na tau či zmagajo eli zgibijo.

#124
08.10.2018 ob 14:03
Mark
ip: x.x.x.120

Ne mečte si pejsik v očij, ka je nej vse tak perfektno, pa van nišče nesmi prsta pokazati pa že skačete.

Eni so na igrišči za okras, pa špilajo nonstop. Eni pa nekaj pokažejo pa sidijo. Nikoga ne briga za koj, naj špila tisti ka zna. 6 igralcov odza, brez srdine, vedno vodimo, pa ne vejmo zmagati.... Vsi smo rajše če so kda pa kda pike....

#125
08.10.2018 ob 21:13
!!!
ip: x.x.x.238

Kere je te na klope pa je kaj pokazo?

#126
10.10.2018 ob 18:56
Navijaško
ip: x.x.x.243

Ajmo vsi na tekmo dečki nucajo spodbudo

#127
15.10.2018 ob 09:23
Boltincar
ip: x.x.x.15

Ne bom se dotikal komentarjev, ki nimajo nič z dobronamernostjo. Na kilometer se vidi, da je ekipa v krizi. Iz nje ne bo prišla s kritikami. Niz porazov je res dolg, pa še tri težke tekme sledijo. Vidi se, da je ekipa popolnoma brez samozavesti. Igra se v strahu, reakcije so panične. Pa nikakor to ni kritika, prej opravičilo. Zavedati se moramo, da smo novinci. Navaditi še moramo, da zdaj igramo z ekipami, ki so precej drugačne od ekip v 3.ligi. Že pred začetkom prvenstva se je vedelo, da imamo v obrambi prepočasne igralce. Tudi v napadu, razen Ciglarica, ni igralca, ki bi bil dovolj eksploziven, pa še on igra bolj na klopi kot na igrišču. Zakaj? V treh tekmah, kjer bomo trpeli, skušajmo dvigniti ekipo. Mogoče tako, da se jim glasno pove, da te tekme niso najpomembnejše, take sledijo, ko prihajajo v Beltince Brežice in Bilje. Če te dve tekmi zmagamo, bo vse nekje v okviru pričakovanj in trenutnih zmožnosti. Torej glavo gor, saj ekipa s pametno postavitvijo, lahko parira večini drugoligasev. Zame izstopajo le Bravo, Radomlje, tudi Tabor, Drava in Nafta. Vse ostalo je tu nekje. Vemo, da nam agresivne ekipe ne odgovarjajo, ker smo prefini in ne vemo igrati umazano. Za začetek dajte več borbenosti in moštvenega duha. Igrajte vsi za enega, eden za vse. Pustite svoje egoje izven igrišča, trener včasih vidi drugače kot vi igralci (tudi če nima prav, ima vedno prav).

#128
15.10.2018 ob 10:21
?
ip: x.x.x.94

Dajte no. nimajo izkušenj !!?? Večina ima nekajletne izkušnje iz 2 lige Tkalec tudi prve lige, Apatič tudi ali se motim ? Igralci, ki so igrali v Veržeju v preteklih letih v 2 ligi-- Lukač, Trstenjak, Ropoša v ligi 10 -tih klubov. Ciglarič tudi sicer z malo minutaže bil večina rezerva ni naredil nič Mauko vedno v Začetni postavi čeprav ni dal na sezono niti enega gola , kot napadalec,,, to pa Gabor ve zakaj je špilal, potem Maučec zame je talent, če on igra na praven mestu potem je dober nimam časa, da si ogledam kako vašo tekmo , žal služba. Torej 8 igralcev imate , ki so kar nekaj let igrali v 2 ligi zato NEIZKUŠNJE ne omenjajte. Mogoče je kje drugje razlog za ne zalaganje !? Morda trenerske zamere od preteklosti !? Ali mani , mani , po navadi ne vem. Kapo dol klubskim ljudem saj je 2 liga finančno velik zalogaj, z kakim večjim sponzorjem ja , drugače bo zelo zelo težko se obdržat v ligi. Eno potovanje ekipe na primorsko stane nekje jurja pa pol, pa si zamislite sami kaki stroški so. Kje pa je vse ostalo ....... če smo na realnih tleh. Gledalcev premalo ( 250 ) za pokritje stroškov ene domače tekme !?

#129
15.10.2018 ob 10:39
Nr.1
ip: x.x.x.150

Za globje analize izkušenj igralcev in njihove pripravljenosti nismo poklicani mi laiki...je pa dejstvo da so nekateri že igrali v drugi ligi. Vendar ekipa niso posamezniki, ker je to nogomet in ne šah ali drug individualni šport, zato bo morala EKIPA 11 igralcev dobiti vsaj malo izkušenj in ekipnega duha. Ne pa posamezniki, ki so igrali pred leti v višjih ligah- PRED LETI. Stvari se v ligah spreminjajo iz leta v leto vse bolj in tudi število takratnih ligašev ni enako kot je danes....Kdo pa je talent, pa bo upam Zico vedel izluščiti sam...

#130
15.10.2018 ob 14:41
!!!
ip: x.x.x.77

Ne kritizirajmo ekipe, dajmo jim vzpodbudo pa cas in te mo sodili po konci sezone!! Bilje, brda, brezice so nan kvalifikacije za obstanek in z vsemi spilamo doma!

#131
19.10.2018 ob 19:37
?
ip: x.x.x.94

!!!- Ne pozabi da gremo tudi v Bilje, Brda, in Brežice. V spomladi se ekipe še dodatno okrepijo in še bo težje, razen tistih, ki jim je 2 liga preveč ! Hm sodili po koncu sezone !!! Hja potem je že konec a ne.

#132
20.10.2018 ob 20:17
!!!
ip: x.x.x.201

Par igralcov trbej naterate z kluba ka se jin jebe za vse! Nemajo kvalitete za 2 ligo nazalost nede slo z domacime

#133
22.10.2018 ob 10:46
?
ip: x.x.x.94

Da so odišle Mariborske zvezde iz Veržeja in še nato Kouter in Vaš potem je Veržej padno na dno 2 lige tudi z temi igralci kak mate zaj v Beltincaj z trenerom je tako ali nej. Dodano je nekaj domačih igralcev , ki so igrali v 3 ligi se motim ? In kaj mi pričakujemo od njih ? morda preveč ? Za kvaliteto pa moraš dobro plačat če ti finance dovoljujejo potem ja , če ne se pa moraš mučit in z malo sreče , če uspeš ostati v ligi.Veržeju ni uspel niti z reprezentantoma Derviševičem in Vokičem Gabor je taktizer in ima izkušnje iz 2 lige , na žalost v Prekmurju ni bolšega trenera. Ali če daš jurja coj dobiš (morda ), boljšega na štajeri ali Hrvaškem.

#134
22.10.2018 ob 12:53
Boltincar
ip: x.x.x.194

Gledam forum in prebiram komentarje. Razen nekaj izjem, je večina komentarjev, čisto brezveze. Pa še verjetno moderator ali pa kak drug "strokovnjak", takoj napade komentarje, ki niso po volji vodstva ali trenerja. Težko je ostati realen v času hude krize, ki pa je po moje pričakovana. Večji problem od trenutnih rezultatov je po mojem skromnem mnenju več dejavnikov. Na kilometre daleč se vidi, da je nekaj hudo narobe. Ziko je ekipo dobro pripravil, zelo solidno začel, zdaj pa počasi čedalje bolj izgublja tla pod nogami. Vidi se, da nima pojma o vodenju ekipe. Da ne govorim o psihologiji igralcev. Igralce rotirajo bolj kot Barcelona, ki ima letno čez 80 uradnih tekem. Pa ne samo, da nerazumljivo menjava prvo ekipo, tudi igralna mesta igralcev se menjavajo kot v javni hiši stranke. Mogoče Ziko hoče narediti vse igralce za univerzalce. Bi rad videl kako bi po njegovi filozofiji ugledala recimo Barcelona, če bi Varvelde dal v kakšni tekmi Mesija v obrambo in Piqeja v napad, kot to počne Ziko z našimi igralci. Menjava skoraj nikoli ni narejena v skladu z logiko in potekom igre. Spomnimo se samo nekaj takih menjav, recimo tekma z Jadranom, tudi z Dravo...da ne bom našteval naprej. Prav zaradi takih stvari je ekipa negotova. Ni enotnosti in zaradi tega, ker se ne ve jedro ekipe, ni pravih vodij na igrišču, ki bi v takih trenutkih vedeli dvigniti ekipo iz melanholije. Vprašajte igralce, če se ne bojijo trenerja in njegovega preklinjanja in zamer, ki jih zelo rad ima do igralcev, tudi tistih najboljših. Naj bo vsem jasno, igralcev ne moreš zamenjati, lahko pa trenerja. Ni to prav zdaj pravi trenutek, da se ekipa dvigne in pridobi samozavest pred odlocilnimi tekmami to jesen?

#135
22.10.2018 ob 17:10
!!!
ip: x.x.x.204

V klube mamo namislene zvezde ka ci so nej v 1. postave nejdejo rajse na tekmo.. In ka zaj naj trener naprave?

#136
22.10.2018 ob 18:20
Boltincar
ip: x.x.x.194

Izgleda, da si zelo slabo seznanjen z dogodki iz slačilnice. Mogoče veš zakaj je proti Ankaranu bilo v zapisniku prijavljenih samo 17 igralcev? Če ne veš, vprašaj Zikoja. Trener je igralce Ciglarica, Balažica in Tkalca izločil iz ekipe za Ankaran, ker jih ne rabi, čeprav niso poškodovani. Vsaj tako je navedel. Pa misliš, da jih res ni rabil? Na gostovanju brez hitrega Luko? Joj, joj.....kako velik je trenerjev ego. Zaradi njega se šušlja, da bo kar nekaj igralcev v zimski pavzi odšlo iz kluba. Pa to ne namišljenih zvezd, ampak dobrih igralcev.

#137
22.10.2018 ob 18:42
!!!
ip: x.x.x.5

hm jes san drugace slisal glede ciglarica da je baje na treningu trenerju pravo ka ci nebo v prve postave gre raje v sluzbo.. zdaj pa ka drzi pa ka nej znajo samo one.

#138
22.10.2018 ob 19:40
Boltincar
ip: x.x.x.194

Kosi je imel v službi več dela, pa je hotel iti delat, pa mu je Ziko zatrjeval, da bo igral in mora kaj narediti tudi za klub. Potem pa zdaj poglej postavo in menjave. Je Kosi res moral zapostaviti službo zaradi izleta v Postojno?

#139
22.10.2018 ob 20:14
!!!
ip: x.x.x.5

Hja tepa se naj pripelajo igralci kere do samo nogomet spilali pa nede problemof, al pa ite nazaj v 3. ligo druge opcije nega

#140
23.10.2018 ob 10:17
?
ip: x.x.x.94

Po moje Beltinci ne zmorejo imeti igralce take, da bi samo nogomet igrali , potem bi finanćno POGORELI na celi črti. Po moje ( to je osebno mnenje ) če igralci pogojujejo treneru potem ne dobijo plačano tisto za kaj so se zmenili. Stotisočakov je kurčevo težko spravit vkup za to ligo, za boljše igralce je tudi ta cifra premala. Jas bi ostal pri teh igralcih seveda če se ? jim lahko plača pa upati na dobro. Za NE zalaganje pa sami lahko ogibate. Upam na trenutno krizo NE pričakujte-o zmage proti Bravu.

Odgovor


INFO: v polje Varnostna koda vpišite ndb.