Ponedeljek, 16.05.2016

Nova zmaga, padla tudi Polana

Včeraj so naši fantje prvič odigrali domačo tekmo po že osvojenem prvenstvu. V Športnem parku smo kljub temu spremljali dramatično tekmo z zmago žutih.

ND BELTINCI : NK POLANA

Škaper (12.), Tkalec (46.), Botjak (82.)

Ob 17.30 se je v Športnem parku začela tekma 24. kroga 3.SNL vzhod, v goste je prišla prepričljiva ekipa Polane, ki je klonila po kar 7 tekmaj nepremaganosti. Za žute je v prvenstvu debitiral vratar Niko Serec, ki je s 16 leti odigral celotno tekmo. Beltinci so od samega začetka krenili v napad, kar se je izplačalo v 12. minuti, ko je po odlični podaji Šnajderja uspel zabiti Jure Škaper. Gostje so prek Maria Sačerja uspeli izenačiti pred polčasom. V drugi del tekme so spet bolje krenili domači in po par sekundah je prvi strelec lige Jernej Tkalec ponovno žute popeljal v vodstvo z 2:1. Polana je nekaj minut za tem spet prišla do izenačenja, ponovno je bil uspešen Sačer. Pred nami je bil zelo dramatičen zaključek tekme, kjer so se bolje odrezali naši in slavili prek Mitje Botjaka.

Prednost na lestvici ostaja +11, naslednjo soboto pa bodo žuti po tekmi Ljutomerom dvignili pokal za naslov prvakov.

Sezona pa za nas še ni končana. 4.6. in 8.6. nas čakata kvalifikacijski tekmi za 2.SNL. Vsak delovnik od 18-20h se lahko v Športnem parku prijavite za gostovanje na Primorskem. Cena prevoza in hrane 15€.