Petek, 08.04.2016

Pred nami je markovski derbi

Beltinci - Odranci, že par sezon glavni derbi 3.SNL vzhod. Tekma na kateri vedno pade veliko zadetkov, lepih potez. Prvega so jeseni dobili Žuti, ko so z 0:2 slavili v Odrancih in naredili pomembno razliko v boju za naslov.

Sedaj je vsaka tekma odločilna na poti do prvaka, kjer imamo občutno prednost pred zasledovalci. Murskosoboška Mura zaostaja že za 9 točk, Odranci še za eno več, do konca pa je samo še 9 tekem. Najprej se spomnimo lanske sezone, ko smo za las izgubili naslov prvaka, pa čeprav niti v enem krogu nismo bili na vrhu lestvice: Prva tekma se je igrala doma 16.11.2014, takrat smo verjetno izgubili najpomembnejšo tekmo, ki nas je stala naslova, Odranci so slavili 2:4 (Smej, Horvat). Druga tekma sezone pa je bila vrhunec. V Lipo smo v zadnjem krogu odšli z 2 točkama zaostanka za Odranci, a spet bili poraženi, takrat 6:4 (2x Tkalec, Vogrinec, avtogol).

Letošnja se za naše odvija precej drugače. Zmage na vseh razen dveh tekem povedo, da v derbi odhajamo kot favoriti. nenazadnje smo tudi dobili prvi medsebojni obračun, v Odrancih smo slavili z 0:2, obakrat je zadel Tkalec. Zato stopimo skupaj tudi v nedeljo in naredimo pravi spektakel. Na takih tekmah se igra še za kaj več kot zgolj točke!

Zato v nedeljo VSI V ŠPORTNI PARK!

OBVESTILO! Zaradi predvidenega povečanega obiska tekme pozivamo navijače, da se na tekmo odpravijo kakšno minuto prej, da se izognejo gneči.

NAPOLNIMO STADION, AJDE ŽUTI!