Četrtek, 08.10.2015

Pred nami je prekmurski derbi!

Derbi med Beltinci in Muro je vedno postregel z zanimivo predstavo, tako kot v Prvi Ligi, tako tudi zdaj v Tretji Ligi.

To nedeljo ob 15:30 našo ekipo čaka tradicionalni "Prekmurski derbi" z soboško Muro. Tokrat se nam obeta pravi spektakel, saj se bosta udarili trenutno najboljši ekipi v 3.SNL vzhod.

Žuti bodo tekmo pričakali kot edina neporažena ekipa prvenstva s polnim točkovnim izkupičkom in zavidljivo strelsko učinkovitostjo. Gostje, ki so v zadnjih tekmah ujeli tekmovalni ritem, pa prihajajo v športni park z namenom zmanjšanja zaostanka za prvim mestom.

Pozivamo navijače obeh klubov, da se udeležjo tekme in poskrbijo za pravi nogometni spektakel, ki smo jim bili priča v zlatem obdobju prekmurskega nogometa med letoma 1991 in 2000, ko sta se takratni ekipi Beltincev in Mure srečevali v prvi slovenski nogometni ligi.

Lanska derbija sta se končala bolj v korist Žutih, saj so na Fazaneriji z golom Jerneja Tkalca iztržili remi 1:1, v Športnem parku pa so na napeti tekmi slavili z 2:1, ko sta Beltince v vodstvo popeljala Maroša in Tkalec po enajstmetrovki. 10 minut pred koncem pa so gostje prek Atanasova uspeli izid znižati. Vabimo vse Žute Marke in Black Gringose, da pripomorete še za večje vzdušje na tekmi!

Cilj Žutih je jasen. Da vse tri točke ostanejo doma. Zato v nedeljo VSI V ŠPORTNI PARK!

Verjetna postava: Kuzma; Horvat, Kosi, Zlatar, Pavel; Sreš, Smodiš, Hartman, Botjak; Maroša in Tkalec J.

Generalni sponzor derbija je MERKUR ZAVAROVALNICA.

OBVESTILO! Zaradi predvidenega povečanega obiska tekme pozivamo navijače, da se na tekmo odpravijo kakšno minuto prej, da se izognejo gneči.