Petek, 10.07.2015

Opravljen žreb za prihajajočo sezono

Včeraj je bil v restavraciji Zvezda v Murski Soboti opravljen žreb za prihajajočo sezono 3.SNL - vzhod. Prva tekma v Martjancih, v 5. krogu derbi v Odrancih. Novi okrepitvi sta Mitja Botjak in Uroš Kos, odhaja Amadej Maroša.

Sezona se prične v soboto 22. avgusta. Žuti bodo prvo tekmo odigrali dan pozneje v Martjancih pri tamkajšnji Čardi. V drugem krogu bo v športnem parku odigrano srečanje proti ekipi Turnišča.

Najbolj zanimive tekme bodo v petem, osmem in trinajstem krogu, ko bodo na sporedu srečanja proti Odrancem, Muri in Nafti. Celoten razpored si lahko pogledate v spodnjem seznamu.

Prejšnjič smo poročali, da se je klub za sodelovanje dogovoril z Miho Rakovcem ter Dejanom Žnidaričem, vendar se prestopa na žalost ne bosta zgodila, ker sta si igraleca Ljutomera in Odrancev premislila.

Prišlo pa je še do nekaterih drugih sprememb v kadru. Klub se je za sodelovanje dogovoril z dvema nogometašema. Prvi je Mitja Botjak, ki je v prejšnji sezoni nosil dres Odrancev in igra na poziciji ofenzivnega zveznega igralca. Mitja je trenutno v postopku registracije. Poleg njega, pa iz Rakičana prihaja tudi 21. letni bočni igralec Uroš Kos.

Klub zapušča Amadej Maroša, ki je v letošnji sezoni skupaj z Jernejem Tkalcem tvoril najboljši napadalni duo lige. Z 20 doseženimi zadetki bil tudi 3. strelec lige. Kariero bo nadaljeval v Avstriji, pri UFC Fehring. Hvala Amadej za vse ter polno sreče in uspehov na nadalnji športni poti.

Razpored tekem v jesenskem delu prvenstva:

  1. krog: Čarda - Lušt Beltinci

  2. krog: Lušt Beltinci - Turnišče

  3. krog: Tromejnik G-Sukič - Lušt Beltinci

  4. krog: Lušt Beltinci - Črenšovci

  5. krog: Odranci - Lušt Beltinci

  6. krog: Lušt Beltinci - Rakičan Metropol Kavarne

  7. krog: Lesoplast Križevci - Lušt Beltinci

  8. krog: Lušt Beltinci - Mura

  9. krog: Bakovci - Lušt Beltinci

  10. krog: Lušt Beltinci - Grad

  11. krog: Polana - Lušt Beltinci

  12. krog: Avto Rajh Ljutomer - Lušt Beltinci

  13. krog: Lušt Beltinci - Nafta 1903