Četrtek, 04.06.2015

Napovednik: Po naslov in kvalifikacije

Pred nogometaši ND Beltinci je tekma sezone - tekma, ki bo odločila prvaka ter kvalifikacije za 2.SNL.

V nedeljo ob 17. 30 odhajamo v Lipo, kjer bo padla odločitev o prvaku. Možnosti so lepe, saj Odranci v dvoboj prihajajo z porazom v prejšnjem krogu proti Gradu, ter brez dveh pomembnih igralcev - Zvera in U. Pavla. Statistika sicer govori, da Žuti sploh še niso bili vodilni na lestvici, ampak zakaj ne bi do tega prišlo ravno na koncu prvenstva? Varovanci Škapera bodo sicer tudi pogrešali Tadeja Apatiča, ki je bil izključen proti Čardi, ampak zaradi velikega kadra, ne bo težav na tem položaju.

Prvo tekmo so v Beltincih dobili modri iz Odranec z 4:2, a od takrat je prav od njih k nam prestopil talentiran Vogrinec. Torej obeti so dobri zato bo v Lipi pravgotovo zanimivo. Pozivamo vas da se na tekmo odpravite nekoliko prej, zaradi majhnega parkirišča v Lipi. Pridružite se nam in se veselite ob naših fantih. Tekma ima tudi drug pomen. Odločalo de bo o vstopnici za kvalifikacije z Dravo, ki lahko vodijo v 2.SNL. O tem bomo seveda govorili po tekmi, ki bo upajmo končana tako kot si vsi želimo - z zmago!

Za vse tiste, ki se tekme ne boste mogli udeležiti, bomo pa kot ponavadi pripravili neposreden prenos rezultata v živo na naši spletni strani.