Sobota, 21.03.2015

Danes začetek pomladanskega dela

Ta vikend se s 14. krogom nadaljuje 3.SNL - vzhod. Na zadnji dan prestopnega roka, je klub registriral še enega nogometaša.

Klub je včeraj, na zadnji dan prestopnega roka, oddal vso potrebno dokumentacijo za registracijo Tadeja Apatiča, ki se tako po dolgem času vrača v Beltince. Če bo šlo vse po načrtih, bo imel pravico nastopa že na naslednji tekmi proti Turnišču. Tadej v klub prihaja kot prost igralec, v lanski sezoni je igral v Bolgariji za Slavijo iz Sofije. Pred tem pa tudi za Olimpijo, moldavski Sheriff, Domžale, Muro in seveda Beltince, kjer je začel svojo kariero.

V športni park jutri prihaja ekipa iz Rakičana. Tekma bo ob 15. uri. Pričakujemo lahko pravi derbi, kjer se bodo naši nogometaši vsekakor poskušali maščevati za poraz na začetku prvenstva.

Vsi navijači vljudno vabljeni na ogled tekme. Za vse tiste, ki pa vam ne bo uspelo priti na tekmo, boste na naši spletni strani lahko spremljali rezultat v živo.

Preostali pari 14, kroga: Bakovci - Bistrica Nafta - Serdica Črenšovci - Ljutomer Čarda - Odranci Lušt Beltinci - Rakičan Grad - Turnišče Mura - Tromejnik